AGRİDA Pazar

tarhana

TARHANA

Keçi sütü ile yapılma (nohutlu, naneli, kırmızıbiberli, sade)

28 TL

salca

SALÇA

Güneşte kurutulmuş domates ile (biberli, sade)

25 TL

eriste

ERİŞTE (Yufka)

Saf buğday ile (ıspanaklı, ısırganlı, domatesli)

25 TL

koy-makarnasi

KÖY MAKARNASI

Saf buğday ile (ıspanaklı, ısırganlı, domatesli)

25 TL

keci-peyniri

KURU KEÇİ PEYNİRİ

Saf keçi peyniri, çiğ süt ile 8 ay salamura

35 TL

keci-peyniri

TAZE KEÇİ PEYNİRİ

Kaynatılmış sütten, daha az tuzlu ve yumuşak

35 TL

keci-peyniri

MANDIRA PEYNİRİ

Keçi, Ezine daha az tuzlu ve yumuşak

35 TL

inek-peyniri

İNEK PEYNİRİ

İnek peyniri daha az tuzlu ve yumuşak

30 TL

zeytinyagi

ZEYTİNYAĞI

Soğuk kırma, sulu baskı, Kutluoba Köyü zeytini

25 TL

receller

REÇEL ÇEŞİTLERİ

Gül, Portakal Kabuğu, Süt, Gelincik, Kiraz, Üzüm

25 TL

sucuk

SUCUK

Türkmenli Köyü imalatı baharatlı sucuk

65 TL

bal

BAL

Bayramiç imalatı mevsimine göre çam, çiçek, pirem

50 TL

bal

BAL

Bayramiç imalatı mevsimine göre Kestane balı

80 TL

sarap

ŞARAP

Avşa Adası, Adakarası üzümünden 2017 hasadı

20 TL

koy-ekmegi

KÖY EKMEĞİ

Karakılçık veya Sarı Buğday (ısırganlı, ıspanaklı)

10 TL

koy-ekmegi

KÖY EKMEĞİ

Hayır ekmeği, sandviç Hayır ekmeği, sandviç

5 TL